CS:GO (Global Offensive) Hızlı Rütbe Atlama (2018)

rank csgo

CS:GO (Global Offensive)  

Hızlı Rütbe Atlama (2018)


Merhaba sevgili okurlarımız, bugün sizlere CS;GO oyununda Yeni csgo hızlı rütbe atlama 2018, bunlar ile ilgili detayları paylaşacağız. Tahmini okuma süresi 8 dakika
Öncelikle CS;GO, FPS oyunu olmakla birlikte dünyaca ünlü ve dünyaca oynanabilen binlerce server(sunucu) barındıran binlerce yetkili ile çalışan bir platformdur. CS;GO alt yapısında e-spor takımları yeni teknolojilerimiz ile dahada güçlenip yeni takımlar oluşmaktadır. Dünya Şampiyonu ilk Türk Takımı, Space Soldiers olmuştur. CS;GO’da hızlı lig atlamanız ve csgo hızlı rütbe atlama 2018 için öncelikle takım olmanız gerek, takımdan kastımız şudur, 5 kişi iyi anlaşabilen ve ortak arkadaşlarla kurulan bir ekip ruhu. 5 kişi girmenizin size faydalarını ilerleyen zamanlarda okuyarak da anlayabileceksiniz. Hepinizin aynı dilden konuşmuş olması ve ortak hareket edebilmeniz oyunun en önemli noktasıdır. Örneğin takımınıza yabancı bir oyuncu geldiğinde bilmediğiniz dil yüzünden kendisiyle anlaşamayıp oyunu kaybetmenize bile yol açabilmektedir. Lig atlamak yani csgo hızlı rütbe atlama 2018 istiyorsanız, tek bir map (Dust 2) sürekli oynamayın, tek bir map oynamanız sizlerin elo(lig seviyenizi) çok yükseltmemektedir. Mirage ve inferno haritası genellikle tercih edilir. Karışık değil ve açık haritalar.

Açıktan ibare şu şekilde, haritalarda yerler belli çıkılabilecek bölgeler belirli bir şekildedir. Dust2 haritası basit, giriş haritası olduğundan bi süre sonra aynı harita, harita fark etmeksizin düşük seviye vermektedir. Sürekli ekibinizle karışık şekilde oynayınız haritaları. Hilelerden arınmak istiyorsanız, yoldaş modu veya basit eğlence modu oynayıp 21.seviyeye ulaşıp Steam uygulamasına telefon numaranızı eklemenizdir, ardından otomatik olarak hesabı yükselt seçeneğiyle Seçkin Hesap yapıp çok rahatlıkla daha iyi, profesyonel oyunlarla karşılaşılabilir. Maçlarda sakin, ciddi ve odaklı olmanız gerek. Kendinizi kötü hissederseniz maça girmenizi önermem, çünkü kafanız başka yere takılı olmaktadır. Sizlerin sağlıklı oyun oynaması ve maçın keyifli/huzurlu geçmesinin başlıca sebepleri güler yüzlü, çabucak sinirlenmemek ve umutsuzluğa kapılmamak başlıca oyun kazanmanın öncüleri. Yeni csgo hızlı rütbe atlama 2018 taktikleri ile kısa bir zamanda rakipsiz olabileceksiniz.
Güler yüzlü olup takımınıza her an umut verin, maçınızda yenildiyseniz bile öbür oyun için moral bozukluğu gün içindeki tüm maçlara yansımaktadır ve bu olumsuzluk bütün takımı derinden etkiler. Sizlerin morali için olumsuzluğa düşmeyiniz.Yeni csgo hızlı rütbe atlama 2018 rütbeleri ile rakipsiz olmak için akıl fikir ve taktik olması kaçınılmaz olmaktadır.



0 yorum :